Accés al contingut Accés al menú de la secció
Impacte gràfic animat de primavera per a la pàgina d'inici
ALT_1: Premi Ruralapps. Convocatòria oberta. Del 25 de març al 25 de juny ALT_2: Declaració única agrària (DUN) ALT_3: Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) ALT_4: Innovació al sector agroalimentari 2015 ALT_5: Ajuts per al foment de la concentració, la intercooperació i la modernització de les cooperatives i altres entitats associatives agràries ALT_6: Formatge fresc ALT_7: Descobreix la carn de xai i la seva cuina ALT_8: Botifarra catalana ALT_9: Àliga cuabarrada ALT_10: Quadern d'explotació telemàtic

Premi Ruralapps

Convocatòria oberta. Del 25 de març al 25 de juny

Declaracio única agrària

Ajuts i declaracions associats

Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA)

Convocatòria del premi en termini. Del 7 de març al 6 de juny de 2015

Innovació al sector agroalimentari 2015

Serveis per a impulsar la innovació

Ajuts per a les cooperatives i altres entitats associatives agràries

Convocatòria d'ajuts en termini. Del 18 de febrer al 17 d'abril

Formatge fresc

Té un baix contingut en matèria grassa. És suau i s'integra molt bé en tota mena d’amanides

Descobreix la carn de xai i la seva cuina

Ràpida, gustosa, equilibrada i assequible

Botifarra catalana

Producte fet amb les carns més nobles del porc

Àliga cuabarrada

Captura ocells i mamífers de mida mitjana

Quadern d'explotació telemàtic

Ús sostenible dels productes fitosanitaris