Accés al contingut Accés al menú de la secció
ALT_1: Innovació al sector agroalimentari 2015 ALT_2: Ajuts per al foment de la concentració, la intercooperació i la modernització de les cooperatives i altres entitats associatives agràries ALT_3: Formatge fresc ALT_4: Descobreix la carn de xai i la seva cuina ALT_5: Botifarra catalana ALT_6: Àliga cuabarrada ALT_7: Quadern d'explotació telemàtic

Innovació al sector agroalimentari 2015

Serveis per a impulsar la innovació

Ajuts per a les cooperatives i altres entitats associatives agràries

Convocatòria d'ajuts en termini. Del 18 de febrer al 17 d'abril

Formatge fresc

Té un baix contingut en matèria grassa. És suau i s'integra molt bé en tota mena d’amanides

Descobreix la carn de xai i la seva cuina

Ràpida, gustosa, equilibrada i assequible

Botifarra catalana

Producte fet amb les carns més nobles del porc

Àliga cuabarrada

Captura ocells i mamífers de mida mitjana

Quadern d'explotació telemàtic

Ús sostenible dels productes fitosanitaris