• Imprimeix

Normes tècniques d'elaboració

Normes tècniques d'elaboració de producció integrada per a la fruita seca elaborada, l'oli d'oliva i vins.

Data d'actualització:  26.05.2015

Informació relacionada

  • RESOLUCIÓ AAM/1081/2015 de 19 de maig

    per la qual es modifiquen els annexos de la Resolució AAM/2019/2011, de 25 d'agost, de la Resolució AAM/790/2013, de 2 d'abril, per les quals s'aproven les normes tècniques específiques de producció integrada, i de la Resolució AAM/790/2013, de 2 d'abril, per la qual s'aprova la norma tècnica específica de producció integrada de farratge (DOGC núm. 6879 - 26 de maig de 2015).

  • RESOLUCIÓ AAM/1579/2013, de 6 de juny,

    per la qual s'aprova la norma tècnica específica de producció integrada d'elaboració de vins. (DOGC núm. 6422 - 22/07/2013)

  • RESOLUCIÓ AAM/2436/2012, de 7 de novembre,

    per la qual s'aprova la norma tècnica específica de producció integrada d'elaboració de vi i cava i es modifica la Resolució AAM/2109/2011, de 25 d'agost, per la qual s'aproven les normes tècniques específiques de producció integrada, així com els paràmetres dels quaderns d'explotació i quaderns de conservació o postcollita de producció integrada. (DOGC núm. 6254 - 15/11/2012)

  • RESOLUCIÓ AAM/2109/2011, de 25 d’agost,

    per la qual s’aproven les normes tècniques específiques de producció integrada, així com els paràmetres dels quaderns d’explotació i quaderns de conservació o postcollita de producció integrada. (DOGC núm. 5960 - 09/09/2011)