• Imprimeix

III Fruit Business Forum

16-17 d'abril

III Fruit Business Fòrum

III Fruit Business Fòrum

El Fruit Business Forum és un esdeveniment de negocis amb la participació de productors i exportadors de fruita de Catalunya, i importadors i distribuïdors de països tercers.

L'objectiu és generar una plataforma on els interessos de totes les parts es puguin reunir per a generar fluxos de negoci.

La fruita fresca constitueix una de les principals produccions agràries de Catalunya pel seu pes econòmic, per la superfície de conreu, per la seva importància relativa en la producció tant d’Europa com de l’Estat espanyol, i per la seva orientació exportadora.

Catalunya és una de les principals zones productives de fruita dolça i cítrics d'Europa i la principal àrea de producció a Espanya, i, a la vegada, és el segon major productor mundial de préssec i nectarina, el cinquè de pera i el vintè productor de poma del món.

Més de 50 mil hectàrees de terres plantades amb arbres fruiters produeixen més d'un milió de tones de fruites, gràcies a una zona plena de diversitat i un clima mediterrani suau.

Catalunya ofereix una gran varietat de fruites amb una particularitat única: l'agricultura es realitza sota un sistema de gestió integrada de plagues.

Alhora, és un gran exportador de fruita. Més del 80% de tots els fruits produïts a Catalunya s'exporten als mercats estrangers i la nostra fruita està present a les cadenes europees i internacionals més exigents pel que fa a qualitat.

Destaquem

PRODECA

Promotora d'Exportacions Agroalimentàries

Empreses catalanes que participen en aquesta segona edició del Fruit Business Fòrum

Data d'actualització: 23.04.2018