• Imprimeix

Catalan food. Club Halal

Catalan Food. Halal Club

Catalan Food. Halal Club

En el marc del Catalonia Food and Gastronomy HUB, es faran accions relacionades amb la cuina Halal, englobades en el programa Catalan Food. Halal Club, que volen donar resposta a la necessitat de promoció i internacionalització de les empreses agroalimentàries catalanes que produeixen pel mercat halal.

Entre les activitats programades, destaca la presentació el dijous 18 d'abril, a les 14 hores, d'un directori en línia (online) que permet buscar i conèixer els elaboradors catalans amb certificació halal i les característiques dels seus productes.

Seguint en la seva vocació de servei a les empreses, Prodeca presentarà la guia Dubai Global Gateway for Halal Industry, document imprescindible per formar i informar a les empreses agroalimentàries catalanes que volen produir pel mercat d'aliments halal.

L'acte de presentació del programa Catalan Food. Halal Club comptarà amb un showcooking a quatre mans a càrrec del cuiner Antonio Sáez (Hotel Arts) i de Francesc Solé Parellada (7portes). Es degustaran plats autòctons de la cuina dels Emirats Àrabs i, per part catalana, s'elaborarà un menú halal amb el receptari català com a protagonista.

Destaquem

PRODECA

Promotora d'Exportacions Agroalimentàries

Data d'actualització: 13.04.2018