• Imprimeix

Promoció de la carn de xai

Dins del marc del Pla de recuperació del sector oví/cabrum de Catalunya, el Departament està portant a terme sèrie d'actuacions per tal de garantir la viabilitat del sector de l'oví a Catalunya . Entre aquestes es destaquen les que tenen com a finalitat el reconeixement social del sector i la valorització de la carn de xai , tot donant a conèixer la seves qualitats sensorials i nutricionals , i gastronòmiques. En aquest sentit s'ha realitzat jornades tècniques adreçades als prescriptors de la carn d'oví ,carnissers i cansaladers-xarcuters, per donar-los a conèixer noves maneres d'especejar les canals d'oví per tal que puguin treure'n millor rendibilitat i a al vegada puguin recomanar noves presentacions i formes de cuinar als seus clients.

També s'ha editat un tríptic informatiu per donar a conèixer les característiques de la carn d'oví al consumidor, en el qual s'han incorporat un receptari que inclou unes receptes a partir d'una sèrie de talls que es proposen en el mateix tríptic, per una fer una cuina, ràpida, fàcil i gustosa dirigides al sector més jove dels consumidors, amb el mateix disseny s'ha editat un pòster per exposar a les botigues.

Data d'actualització:  03.12.2014