• Imprimeix

Projecte ENPI CoMeDPro

Desenvolupament sector oleícola i vitivinícola

Logotips

El Programa Europeu de la Conca Mediterrània ENPI CBC és una iniciativa de la Unió Europea a través de la qual es financen projectes de cooperació entre països de la regió mediterrània que contribueixin al desenvolupament econòmic, social, ambiental i cultural dels territoris.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural lidera, dins d'aquest Programa, amb la participació de dos socis mediterranis (Israel i Sardegna) està liderant  el projecte CoMeD Pro amb la finalitat de contribuir al desenvolupament econòmic i social de les zones vinculades a l'elaboració d'oli d'oliva verge extra i de vi amb DOP a Catalunya.

El projecte, executat amb l'estreta participació de totes les entitats i empreses dels sectors productius, està adreçat principalment a empreses elaboradores d'oli verge extra i vi en zones de Denomnació d'Origen, però està obert a la participació d'altres empreses realcionades (restaurants, allotjaments, museus, empreses de lleure, agències de viatges, etc.)

Les activitats que es duran a terme són l'assessorament individualitzat a les empreses elaboradores d'oli d'oliva i vi, la formació i capacitació especialitzades de les persones relacionades amb el propi sector, i d'altres sectors complementaris, el desenvolupament d'una xarxa de promoció de les empreses participants a nivell internacional i suport a emprenedors i noves línies de negoci.

Des de l'aprovació del projecte s'han inscrit una vuitantena d'empreses dels sectors productius d'oli d'oliva verge i vi en zones de Denominació d'Origen.

Actualment, està obert el període de participació d'empreses d'altres sectors de la zona elebigle del projecte. Aquelles empreses d'altres sectors que estiguin interessades en participar, recomanem que omplin les seves dades en els espais mostrats a continuació.

Coordinació del Projecte: 
Sra. Immaculada Malet Prat
Telèfon: 93 304 67 00 ext. 16906

Data d'actualització:  13.06.2016