• Imprimeix

Projecte APERSUE

Full informatiu del Projecte APERSUE

Full informatiu del Projecte

Logotips del projecte APERSUE

Logotips del projecte APERSUE

L’1 de gener de 2011 va començar el projecte APERSUE que en els propers tres anys fomentarà la implantació en el sector agrari de pràctiques més eficaces en termes d’energia i de producció d’energies renovables. Aquest projecte té com a objectiu facilitar l’accés del sector a les tecnologies i pràctiques innovadores en matèria d’energia mitjançant una xarxa transnacional d’assessorament en agricultura i energia.

El Departament d'Agricultura participa en el projecte juntament amb set altres socis francesos i espanyols: les Càmeres d’Agricultura de l’Ariege (cap de fila), del Gers, de l’Haute-Garonne, del Tarn a França, Agenex (Extremadura), IKT (País Basc) i FUNDAGRO (Navarra).

Aquests socis treballaran plegats per a elaborar i difondre coneixements i acompanyar l’aplicació de mesures adreçades a reduir el consum energètic en agricultura, recolzar el desenvolupament d’alternatives energètiques eficaces i respectuoses amb el medi ambient i explotar l’avantatge competitiu que representa un bon rendiment energètic tant per a les empreses com per al territori.

El projecte APERSUE es va presentar a la segona convocatòria dels projectes del Programa de Cooperació Territorial de l’Espai Sud-Oest Europeu (SUDOE) Interreg IV B. El pressupost global és de més de 812.630 euros dels quals 75% són fons FEDER.

Destaquem

Programa SUDOE Programa de Cooperació Territorial de l'Espai Sudoest Europeu
Data d'actualització:  10.02.2014