• Imprimeix

Escola Agrària d'Alfarràs

Actualitat

 • L’EA d’Alfarràs participa en el projecte “Aigua, fil i fruita”

  El projecte, engegat per l’Ajuntament del municipi, vol donar a conèixer el patrimoni cultural i natural de la localitat a alumnes de primària i secundària. L’Escola Agrària participa en l’activitat “D.O. de Pinyana: del sòl a taula”, amb una visita guiada al centre i tallers d’anàlisi de la fruita i cromatografies de sòls.

  • 10/07/2018
 • L’EA d’Alfarràs participa en el viatge tècnic a la Provença

  Les professores Núria Galindo i Núria Milà de l’Escola Agrària d’Alfarràs han participat en el viatge tècnic a la Provença, organitzat pel DARP i l’associació l’ERA, per tal d’aprofundir en el coneixement dels cultius extensius ecològics.

  • 04/07/2018
 • Finalitza el curs 2017-2018 dels cicles formatius a les Escoles Agràries

  Aquest mes de juny finalitza el curs 2017-2018 de formació inicial a les 14 Escoles Agràries del DARP, que va obrir amb 821 alumnes matriculats: 399 als 12 cicles de grau mitjà i 422 als 9 cicles de grau superior.

  • 28/06/2018

Instal·lacions, equipaments i activitats

S'han trobat 17 resultats.

Autor:  Data de publicació:  Mida:  Utilització de les imatges i vídeos Avís: Es poden utilitzar les imatges i vídeos que estiguin subjectes a una llicència que així ho permeti (per exemple llicències Creative Commons). En cas de dubte, cal consultar l'organisme que apareix com a autor. Comparteix a: /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_twitter.png /web/resources/fwkResponsives/common/img/playIcon.png /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_facebook.png
Demostració de maquinària
Plantació d'arbres
Seguiment vegetatiu
Recollida de poma
Taller agrícola
Control de plagues
Reciclatge de restes de poda
Pràctica de motoserra
Activitat de tranferència tecnològica
Collita de pomes
Esporga de fruiters
Biblioteca
Zona d'esbarjo
Collita d'hortalisses
Bioconstrucció amb palla
Esporga del jardi
Edifici principal