• Imprimeix

Escola Agrària d'Amposta

Actualitat

 • El professorat de les EA es forma en el mètode Clil

  Una professora de l’Escola Agrària d’Amposta i una altra de l’Escola Agrària de Manresa han participat en una formació a Finlàndia sobre el mètode Clil. Aquest sistema pedagògic fomenta l’aprenentatge de llengües estrangeres, l’esperit participatiu i cooperatiu, el pensament crític, la implicació i l’autonomia dels alumnes.

  • 04/09/2018
 • Finalitza el curs 2017-2018 dels cicles formatius a les Escoles Agràries

  Aquest mes de juny finalitza el curs 2017-2018 de formació inicial a les 14 Escoles Agràries del DARP, que va obrir amb 821 alumnes matriculats: 399 als 12 cicles de grau mitjà i 422 als 9 cicles de grau superior.

  • 28/06/2018
 • Alumnes de les escoles agràries es formen treballant a Finlàndia

  Un total de set alumnes de les escoles agràries d’Alfarràs, Amposta i Vallfogona de Balaguer estan realitzant Formació en Centres de Treball a Finlàndia, dins el marc del programa Erasmus+.

  • 06/06/2018

Propers cursos

Instal·lacions, equipaments i activitats

S'han trobat 20 resultats.

Autor:  Data de publicació:  Mida:  Utilització de les imatges i vídeos Avís: Es poden utilitzar les imatges i vídeos que estiguin subjectes a una llicència que així ho permeti (per exemple llicències Creative Commons). En cas de dubte, cal consultar l'organisme que apareix com a autor. Comparteix a: /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_twitter.png /web/resources/fwkResponsives/common/img/playIcon.png /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_facebook.png
Gespes de camp de golf
Trituradora
Aqüicultura
Compostatge
Tractor agrícola
Recol·lecció d'hortalisses
Tractament en hivernacle
Taller
Pràctica de sòls
Toconadora
Pedra seca
Implantació de jardí
Treball forestal
Jardí
Horta
Hivernacle de planta ornamental
Floristeria
Transplant
Pràctica de poda
Gespa camp de futbol