• Imprimeix

Presentació

L'Escola de Capacitació Agrària de les Borges Blanques és un centre amb més de 20 anys d'experiència en el camp de la formació i capacitació agràries i juntament amb les altres 14 escoles que depenen del Departament d'Agricultura, està gestionada pel Servei de Formació Agrària.

Imatge de l'edifici de l'Escola

L'escola imparteix el Cicle formatiu de Grau Mitjà d'Explotacions Agràries Extensives per a alumnes que hagin superat l'ESO o la prova d'accés a cicles formatius, així com un Programa de Garantia Social d'Auxiliar en Tècniques Agràries, per a nois i noies majors de 16 anys sense l'ESO aprovada. L'escola també organitza cursos i jornades de transferència tecnològica per a professionals del món agrari i participa en els cursos de gestió agrària a distància a través del portal RuralCat.

Està ubicada a les afores de les Borges Blanques, al bell mig d'una explotació de 9 hectàrees ubicada a la partida de les Verdunes. Es troba molt a prop de la sortida de l'autopista AP2, i l'accés és per la carretera de Castelldans a l'altura del polígon industrial de les Verdunes.

Per accedir-hi amb vehicle particular es pot utilitzar el següent esquema de situació:

Planol borges blanques
Data d'actualització:  03.06.2007