• Imprimeix

Presentació

Imatge de l'Escola Agrària de l'Empordà

Escola Agrària de l'Empordà

L'Escola Agrària de l'Empordà es troba a Monells, al Baix Empordà, i forma part de la xarxa d'escoles del Servei de Formació Agrària del Departament.

L'EA de l'Empordà va iniciar la seva activitat als anys 70 a Figueres, i des de llavors, ha ofert formació reglada i contínua per al sector agrari, a la que s'ha afegit, a partir de 1998, la formació, tant reglada com contínua, adreçada al sector carni.

Precisament en aquest àmbit, l'EA ofereix, en col·laboració amb el centre de tecnologia dels aliments de l'IRTA, un Cicle Formatiu de Grau Superior de tècnic en indústria alimentària, especialitat en indústria càrnia, de forma única a l'Estat Espanyol.

Pel que fa a la formació contínua, l'EA programa activitats formatives adreçades tant als estudiants com als professionals que volen adquirir uns coneixements addicionals relacionats amb el seu àmbit de treball.

La formació contínua s'estructura en dos formats: cursos de durada variable, que s'imparteixen durant diversos dies, i jornades tècniques, en les que es dedica un dia al desenvolupament d'un tema d'interès.

Des de l'escola també ajudem a trobar els llocs més adients per a les pràctiques dels nostres alumnes, i disposem d'una borsa de treball per tal de facilitar la incorporació dels estudiants al món laboral.

Data d'actualització:  05.06.2016