• Imprimeix

Instal·lacions

L'Escola de Capacitació Agrària del Pirineu està situada al poble de Bellestar, en el terme municipal de Montferrer-Castellbò, a la comarca de l'Alt Urgell. El centre va iniciar les seves activitats l'any 1980 i l'actual edifici va ser inaugurat l'any 1984.

L'Escola va néixer amb una clara vocació d'integrar-se en el medi pirinenc, disposant des dels seus inicis d'una explotació ramadera de vacum de llet. Actualment té una explotació ramadera de vacum de carn, vacum de llet, oví i equí, amb una superfície cultivable de 5,5 ha i dues finques forestals situades al terme d'Ortedò, Mas Bentanachs i Mas d'en Coll de 98 ha .

L'escola disposa de menjador amb 100 places i residència amb 60 places, pels alumnes que ho necessiten.
Imatge Escola de Capacitació Agrària del Pirineu

Les instal·lacions destinades a la docència consten de 5 aules, una aula d'audiovisuals, una aula de dibuix i un Aula d'informàtica amb 25 ordinadors connectats en xarxa i amb sortida a internet
Imatge Escola de Capacitació Agrària del Pirineu

La biblioteca és un punt important d'informació i de cerca de documentació.
cecap305.jpg

L'aula d'agroalimentària ens serveix per a que els nostres alumnes practiquin l'elaboració de formatges i d'embotits.
cecap306.jpg
cecap307.jpg

Als tallers de l'escola els alumnes aprenen a fer les reparacions i manteniments necessaris. La dotació de maquinària i ormejos de l'escola és important per a les classes pràctiques.
cecap309.jpg
cecap308.jpg

Els alumnes practiquen la multiplicació de vegetals, tant a l'aire lliure com a l'hivernacle i l'umbracle del camp de pràctiques.

Eca pirineu_multiplicacio de vegetals
Data d'actualització:  03.06.2007