• Imprimeix

Presentació

Imatge de l'ECA de Tàrrega

L'Escola de Capacitació Agrària està situada a Tàrrega, capital de l'Urgell. Tàrrega és una ciutat integrada en un ambient natural i tranquil, ben comunicada i  disposa d'un ampli catàleg de serveis culturals, esportius i d'oci.

Som una escola pública que pertany al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

La nostra experiència en el camp de la formació ve avalada pels més de 30 anys d’impartir ensenyaments de formació professional inicial i també de formació contínua, adreçats als sectors agropecuari i agroalimentari.

La nostra escola treballa en la formació agrària sobretot mitjançant la impartició del Cicle formatiu de grau mitjà de producció agropecuària semipresencial, el qual es pot cursar totalment o de forma parcial, segons la conveniència de l‘alumne.

Disposem de finca, maquinària agrícola, laboratoris, equips de reg, planta de compostatge i d’altres recursos necessaris per realitzar les pràctiques.

Tenim una llarga experiència en aspectes com les pràctiques en empreses, les visites tècniques i la borsa de treball, de manera que busquem la millor situació formativa i laboral per a cada alumne.

Quant a la formació contínua oferim tot un seguit de cursos de durada variable per completar la formació dels professionals del camp agropecuari i del sector agroalimentari. L’oferta la realitzem de forma presencial, semipresencial i també mitjançant cursos a distància que s’ofereixen a través de la xarxa. Som la seu de l’Oficina del Regant del DAAM, la qual cosa vol dir que estem participant de forma intensa en temes relacionats amb el reg, sigui per mitjà de la formació en reg, sigui per mitjà de l’organització i coordinació d’actuacions de transferència tecnològica vinculades al reg. A l‘escola també gestionem l’eina de recomanació de reg que podeu trobar al portal RuralCat.

Finalment cal dir que la distància no és un problema si estudieu a la nostra escola, ja que disposem de residència pròpia, amb tots els serveis. També podeu gaudir d'ajuts i beques oficials d'acord amb la normativa vigent.

Doncs bé, us convido que visiteu la nostra pàgina perquè pugueu disposar d'una informació més precisa sobre la nostra activitat i també sobre els serveis de què disposem.

Ramon Cuadros i Claria

Director de l'Escola

Data d'actualització:  10.06.2014