• Imprimeix

Instal·lacions

  • Aules pel treball en grup (7)
  • Laboratoris: dos, un de docent i l’altre d’anàlisi enològica
  • Sala de tast amb 18 cabines
  • Aula d’informàtica amb connexió a Internet
  • Biblioteca dotada de fons bibliogràfic vitivinícola i subscripcions a revistes especialitzades
  • Sala d’actes (capacitat 100 persones)
  • La finca i celler són recursos al servei de la docència del centre, on els alumnes participen directament en la seva explotació i gestió
  • Superfície agrària de 11 hectàrees
  • 5 hectàrees en explotació amb 15 varietats
  • 1 Hectàrea d’oliveres amb col·lecció de varietats
  • Col·lecció de clons de vinya per a la millora varietal (pertany a l’Estació Enològica de Vilafranca)
  • Maquinària específica de la vinya (despuntadora, despampoladora, )
  • Magatzems de maquinària (2)
  • Recepció amb una capacitat d’uns 50.000 kg de raïm amb dues premses
  • Tines refrigerades en acer inoxidable per vinificació independent de les varietats
  • Tines autobuidants per negres
  • Control digital del celler
  • Equipaments per estabilització dels vins (filtres)
  • Bótes de roure i castanyer (10)
  • Caves d’envelliment refrigerades
  • Línia d’embotellament semiautomàtica
  • Línia d’expedició del cava
Data d'actualització:  23.10.2008