Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Enllaços relacionats

Foment de la ramaderia ecològica

L’objectiu d’aquest ajut és reforçar la producció agrària ecològica, i més concretament la producció ramadera, com a sistema que permet obtenir unes majors cotes de benestar animal, fomentant la conversió de noves persones ramaderes envers aquest sistema i el manteniment dels actuals, l’obtenció de productes de qualitat diferenciada i la promoció del desenvolupament de les estructures de mercat per productes ecològics.

Els beneficiaris/àries poden ser les persones titulars d'explotacions agràries que compleixin els requisits que estableix el CGE i que subscriguin els compromisos d'aquest ajut, tant els que fan referència a les superfícies de cultiu com els referents a les unitats de bestiar gros, es comprometin a realitzar-los per la resta del període de compromís, en tota o en una part de la seva explotació.

Per a la campanya 2013 poden sol·licitar l'ajut tant les noves persones beneficiàries com les que han de renovar els compromisos de la campanya 2012.

Els requisits i compromisos queden definits a l’annex 7 de l’Ordre de convocatòria i a la fitxa interpretativa 14 de procediment abreujat.


Data d'actualització: 04.03.2013