QAliment
Butlletí de qualitat alimentària i lluita contra el frau
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Febrer 2017 #4

shadow bottom
Aprovat el Pla General d’Inspecció 2017 de lluita contra el frau en els productes agroalimentaris de Catalunya

Per a l’any 2017 el Pla General d’Inspecció de lluita contra el frau preveu 112 inspeccions i 250 controls exploratoris.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Tramitació per internet del Registre d'envasadors i embotelladors de vins i begudes alcohòliques

A partir del dia 15 de febrer de 2017 es poden sol·licitar per internet les inscripcions, modificacions o baixes en el Registre d'envasadors i embotelladors de vins i begudes alcohòliques.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Fitxes explicatives “Aspectes crítics de Qualitat”

Són un format divulgatiu sobre aspectes rellevants de qualitat que es consideren crítics per a garantir l’assegurament de la qualitat del producte que es comercialitza

Llegiu-ne més
shadow bottom
Projecte Food Integrity

L’objectiu principal del projecte Food Integrity és consolidar, harmonitzar i mobilitzar la capacitat europea d’autenticació d’aliments per garantir la confiança del consumidor i protegir el valor afegit europeu.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Indicació de l’origen en l’etiqueta del aliments

Segons el Reglament (UE) 1169/2011 d’informació alimentària facilitada al consumidor, la indicació de l’origen dels aliments és obligatòria quan la seva omissió pot induir a error sobre l’origen real del producte.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Jornada "Punt de vista de l’administració sobre la normativa càrnia aplicable"

Ponències de la jornada organitzada per la FECIC (Federació Catalana d’Indústries de la Carn) el passat dia 15 de desembre a Barcelona

Llegiu-ne més
shadow bottom
Preguntes a l'expert

L'analítica dels esterols en l'oli d'oliva. Wenceslao Moreda, Instituto de la grasa, CSIC Sevilla

Llegiu-ne més
shadow bottom
Alta | Baixa | Contacte

ISSN: 2462-683X

Generalitat de Catalunya
   
AMUNT