• Imprimeix

Respecta l'equilibri del Món Rural

Campanya informativa

Les activitats agrícoles, ramaderes, forestals i tradicionals del món rural han modulat, transformat i conservat el paisatge i el patrimoni natural del país.

Avui en dia, bona part de la ciutadania es va allunyant de la cultura i els valors rurals, i sovint costa d'entendre algunes de les pràctiques de gestió del medi que les persones de l'àmbit rural tenen molt interioritzades.

Amb els objectius de donar a conèixer les aportacions i beneficis de les pràctiques del món rural per al conjunt de la societat, el Grup de Treball de Pedagogia de Gestió del Medi Natural de la Fundació del Món Rural ha impulsat una campanya divulgativa per traslladar al gran públic que activitats sovint poc valorades, tenen un paper cabdal en l'equilibri territorial, social i ambiental, i que la seva contribució va més enllà de la pròpia activitat.

Les activitats entorn les quals gira la campanya tracten sobre tres temes cabdals per a mantenir l'equilibri del món rural però que presenten controvèrsia des d'un punt de vista urbà, com ara la importància de la gestió forestal, l'adobat amb fems i purins i la necessitat de desenvolupar una activitat com la caça.

Aquest és un projecte liderat per la Fundació del Món Rural a través del Grup de Pedagogia en la gestió del Medi Natural format per:

  • Cos d'Agents Rurals
  • Centre de la Propietat Forestal
  • Federació de Caça de Catalunya
  • Unió de Pagesos
  • Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya
  • Consorci Forestal de Catalunya
  • Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya

Es pretén fer saber a la societat les aportacions imprescindibles que provenen del món rural

Vídeos

S'han trobat 3 resultats.

Autor:  Data de publicació:  Mida:  Utilització de les imatges i vídeos Avís: Es poden utilitzar les imatges i vídeos que estiguin subjectes a una llicència que així ho permeti (per exemple llicències Creative Commons). En cas de dubte, cal consultar l'organisme que apareix com a autor. Comparteix a: /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_twitter.png /web/resources/fwkResponsives/common/img/playIcon.png /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_facebook.png
La gestió forestal
veure video
L'adobat orgànic de fems i purins
veure video
Què és la caça?
veure video

Data d'actualització: 20.03.2018