• Imprimeix

Caça, pesca i activitats de lleure

Caça, pesca continental i marítima, accés motoritzat...

Els focs d’esbarjo o fogueres estan regulats a tot Catalunya per l'alt risc d’incendi forestal que comporten aquestes activitats. Compliu la normativa i seguiu els consells sobre prevenció d’incendis forestals.

Si voleu fer una barbacoa, arreu del país trobareu àrees recreatives adequades a la legislació.

Autorització per a la realització d'activitats amb risc d'incendi forestal i comunicació de crema

Terminis, documentació, requisits, sol·licitud i altres informacions (Tràmits gencat)

Incendis

Informa’t del risc d’incendis a #NoNomésBosc

Si observeu qualsevol indici d'un delicte o d'una infracció contra el medi ambient, truqueu al 112 i demaneu pels agents rurals. Com a professionals, els agents rurals us aconsellaran el que podeu fer.

Si és possible, en el cas que vegeu algun vehicle, anoteu la matrícula, recordeu la roba que duen els infractors i fixeu-vos en qualsevol altre detall que cregueu que pugui ser important.

Heu de respectar la normativa sobre circulació motoritzada en el medi natural. Respecteu les propietats privades i no aneu camp a través.

La pesca és una activitat reglamentada a Catalunya i, per practicar-la, heu de respectar la normativa que la regula.

A la secció web de Pesca continental, trobareu resposta a les preguntes i als dubtes que us poden sorgir, la manera de tramitar les llicències i els permisos, informació sobre on i quan es pot pescar, quines són les espècies piscícoles i consells per fer-ho amb seguretat.

Data d'actualització: 27.11.2017