Des de l'any 2008, el Cos d'Agents Rurals del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural promou la sensibilització i l'educació ambiental mitjançant xerrades a escoles i a altres col·lectius, sortides al bosc, alliberaments de fauna, fires i festes.

Aquestes activitats tracten diverses temàtiques sobre el medi natural i pròpies de la feina dels agents rurals: la fauna, la flora, la prevenció d'incendis, els espais naturals protegits, etc.  Estan dirigides a persones de totes les edats. Des de xerrades de fauna per a nens de 6 anys corresponent al cicle inicial, primària, secundaria,  fins a xerrades per a col·lectius de gent gran.

Tot i què la gran majoria d'activitats es realitzen a les escoles, també se'n realitzen forces en el medi natural, fins a la presència en fires del sector.

Totes elles estan fonamentades en principis de sostenibilitat i corresponsabilitat i tenen l'objectiu d'ampliar la base del coneixement i la protecció del nostre patrimoni natural.

Si sou una escola, associació o entitat i esteu interessats en ampliar la informació sobre quina és la nostra oferta educativa, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançat aquesta mateixa pàgina web.

Destaquem

Contacteu amb els agents rurals Per telèfon, per Internet i presencialment
Data d'actualització:  01.04.2014