• Imprimeix

Benvinguda

Imatge Consellera

Meritxell Serret i Aleu

Benvinguts al web del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, un espai que posa a la vostra disposició tota la informació referent al sector agrari, pesquer, forestal i alimentari; un instrument útil per als professionals del sector i una plataforma de referència per al món rural i el conjunt de la ciutadania.

Afrontem una nova legislatura en què haurem de donar resposta a importants reptes, sectorials i de país. Uns i altres, indefugibles i inseparables. Com a país encarem una etapa decisiva, que ens ha de portar a una Catalunya més justa i equitativa. Aquest objectiu implica, necessàriament, comptar amb un sector dinàmic, competitiu i sostenible, que garanteixi la viabilitat de les explotacions i les famílies que en depenen, i que generi riquesa en el territori.

Aquest és el nostre compromís. Un compromís que assumim amb responsabilitat i vocació de servei. Us asseguro que treballem i treballarem per assolir i consolidar les polítiques que el país i la seva gent necessita.

Meritxell Serret i Aleu
Consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació 

Data d'actualització:  26.01.2016