• Imprimeix

Jornada de debat: Dones del Montseny 2017

Imatge del flyer

El Departament d'Agricultura presenta el Programa de Dones del Món Rural i Marítim (PDMRM) 2016-2020 a les Jornades de debat sobre les Dones del Montseny, organitzades per Reserva de la Biosfera Montseny,  la Diputació de Barcelona i la Diputació de Girona i l'Ajuntament de la Garriga.

La Reserva de la Biosfera del Montseny, d’acord amb els Objectius per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, es proposa crear un grup de treball per a la igualtat entre dones i homes que conviuen en aquest àmbit.

L'objectiu és fer valer el punt de vista femení en la presa de decisions, apoderar les dones rurals del Montseny, detectar les mancances que puguin tenir i cercar la manera de posar-hi solució.

Amb l'organització d'aquestes jornades obertes a la població del Montseny, es va donar a conèixer experiències d’èxit en altres reserves de la biosfera del món, es va parlar de com encarar el tema a nivell més local i es va crear el grup de treball.

Un altre objectiu important va ser la preparació d'un esborrany de Declaració sobre Igualtat per a ser presentat al Congreso de Reservas de la Biosfera Españolas.

La Garriga, 2 i 3 de juny de 2017

Destaquem

Parcs de Catalunya. Xarxa de Parcs Naturals

Jornades tècniques

Data d'actualització:  06.06.2017