• Imprimeix

Dia internacional de la dona rural

Dia internaciona de la dona rural

El Dia Internacional de la Dona Rural es va crear amb la finalitat de donar visibilitat a la contribució que fan les dones a la millora econòmica, empresarial, social i cultural de les àrees rurals d'arreu. També per conèixer la seva decisiva aportació a la seguretat alimentària, especialment a través d’una preocupació, molt sovint manifestada, pel desenvolupament sostenible i les pràctiques ecològiques.

El 1995, en la IV Conferència Mundial sobre la Dona, organitzada per les Nacions Unides a Beijing (Xina), es va instaurar el 15 d'octubre com el Dia Internacional de la Dona Rural. Es va decidir fixar la data un dia abans del Dia Mundial de l'Alimentació, en tant que hi ha una innegable relació entre la producció d'aliments i la dona com a figura clau en tot el procés alimentari.

Jornada del Dia Internacional de la Dona Rural

Formulari d'inscripció a la Jornada 2017

El formulari està tancat

La Generalitat de Catalunya, per mitjà del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i de l'Institut Català de les Dones, celebra el "Dia Internacional de la Dona Rural 2016" amb l'organització d'una jornada a Barcelona, el 20 d'octubre de 2017, al Palau de Pedralbes a l'Avinguda Diagonal, 686 de Barcelona

Informació relacionada

La Generalitat de Catalunya, per mitjà del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i de l'Institut Català de les Dones, celebra el "Dia Internacional de la Dona Rural 2016" amb l'organització d'una jornada a Barcelona, el 21 d'octubre de 2016, al Palau de Pedralbes a l'Avinguda Diagonal, 686 de Barcelona

Informació relacionada

La Generalitat de Catalunya, per mitjà del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i de l'Institut Català de les Dones, celebra el "Dia Internacional de la Dona Rural 2015" amb l'organització d'una jornada a Barcelona, el 2 d'octubre de 2015, a l'Av. Diagonal, 525.

La Generalitat de Catalunya, per mitjà del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i de l'Institut Català de les Dones, celebrà el "Dia Internacional de la Dona Rural 2014" amb l'organització d'una jornada a Barcelona, el 7 d'octubre de 2014, a la seu del Departament.

Informació relacionada

La Generalitat de Catalunya, per mitjà del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i de l'Institut Català de les Dones, es sumà a la celebració del "Dia Internacional de la Dona Rural 2013" amb l'organització d'una jornada que va tenir lloc a Barcelona, el 15 d'octubre de 2013, a la seu del Departament.

La Generalitat de Catalunya, per mitjà del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i de l'Institut Català de les Dones, es sumà a la celebració del "Dia Internacional de la Dona Rural 2012" amb l'organització d'una jornada que va tenir lloc a Barcelona, el 15 d'octubre de 2012, a la seu del Departament.

Data d'actualització:  19.10.2017

Acte de celebració del Dia Internacional de la Dona Rural 2016

S'han trobat 5 resultats.

Autor:  Data de publicació:  Mida:  Utilització de les imatges i vídeos Avís: Es poden utilitzar les imatges i vídeos que estiguin subjectes a una llicència que així ho permeti (per exemple llicències Creative Commons). En cas de dubte, cal consultar l'organisme que apareix com a autor. Comparteix a: /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_twitter.png /web/resources/fwkResponsives/common/img/playIcon.png /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_facebook.png
Benvinguda
Sra. Mireia Torres Maczassek, directora general de Bodegas Jean Leon y Torres Priorat
Assistents
Presentació del PDMRM 2016-2020
Ponents