• Imprimeix

Agenda institucional

Actes previstos per avui

 • Cloenda de l'acte commemoratiu dels 15 anys PATT

  La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, acompanyada del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, i de la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Teresa Masjuan, presideix, a les 13:00 hores a Barcelona, la cloenda de l'acte commemoratiu dels 15 anys del Pla Anual de Transferència Tecnològica.

   

 • Inauguració de l'acte commemoratiu dels 15 anys del PATT

  El director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, acompanyat del director general de Desenvolupament Rural, Oriol Anson, del director general de l’INCAVI, Salvador Puig, del director dels Serveis Territorials del DARP a Tarragona, Àngel Xifré, i del director dels Serveis Territorials del DARP a la Catalunya Central, Ramon Lletjós, inaugura, a les 9:45 hores a Barcelona l'acte commemoratiu dels 15 anys del PATT.

 • 67a Fira de l'Ascensió

  El director dels Serveis Territorials del DARP a Barcelona, Josep Pena, assisteix, a les 18:00 hores a Granollers, a la inauguració 67a Fira de l'Ascensió.

   

 • Vinómics II de la DO Catalunya

  El director general de l'INCAVI, Salvador Puig, assisteix, a les 19:99 hores a Barcelona, a l'acte Vinómics II de la DO Catalunya.