• Imprimeix

Tècnic/a en Olis d'oliva i vins. Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech

 

Viticultura

Objectiu

Aquests estudis capaciten per dur a terme les operacions d'extracció, elaboració i envasament d'olis i vins, i per utilitzar la maquinària i els equips corresponents i fer-ne un manteniment de primer nivell.

Programa

  • Matèries primeres i productes en la indústria oliera, vinícola i d'altres begudes
  • Extracció d'olis d'oliva
  • Elaboració de vins
  • Principis de manteniment electromecànic
  • Condicionament d'olis d'oliva
  • Elaboració d'altres begudes i derivats
  • Anàlisi sensorial
  • Venda i comercialització de productes alimentaris
  • Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària
  • Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments
  • Formació i orientació laboral
  • Empresa i iniciativa emprenedora
  • Formació en centres de treball

On

Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech

Barri d'Espiells

08770 Sant Sadurní d'Anoia

Telèfon 93 891 14 12

Correu electrònic

Pàgina web