• Imprimeix

Elaboració de formatges de pasta cuita. Afinat.

 

Quan

Data19.09.2018 - 21.09.2018

Afegeix al calendari de Google
Formatge de pasta cuita

La pasta cuita permet elaborar formatges de gran format i maduració llarga, per la qual cosa és una eina interessant per a l’artesà que ha de compaginar la disponibilitat de llet i la demanda del mercat.

Programa:

  • Fabricació de formatges a la formatgeria. Fase de maduració i coagulació
  • Fabricació de formatges de pasta blava dolça a la formatgeria. Fase d’escorregut i afinament

Horaris

Durada: 16 h

 

Preus

Preu públic de dret d'inscripció: 32€

Organitza

Escola Agrària del Pirineu

On

Escola Agrària del Pirineu

Finca de les Colomines , Bellestar

25700 La Seu d'Urgell

Telèfon 973 35 23 58

Correu electrònic

Pàgina web