• Imprimeix

L’impacte delfrau de la carn de cavall. Què hem après de l’experiència? Barcelona

Jornada

 

Quan

Data23.11.2015 - 23.11.2015

HoraDe 12 a 14 hores

Afegeix al calendari de Google

Avís

Cal preinscriure's amb caràcter previ al portal RuralCat o al telèfon 93 552 48 93 (codi 1634 / 1,00)

L’impacte delfrau de la carn de cavall. Què hem après de l’experiència? Barcelona

Programa de la jornada

La detecció de carn de cavall en aliments etiquetats com a carn d’origen boví va ser una de les notícies amb més impacte social i mediàtic l’any 2013.

  • Com es va gestionar el cas? Va provocar canvis en els mercats i els hàbits de compra?
  • Com va reaccionar la indústria? Quin paper ha d’assumir l’administració?
  • Cal introduir millores en la traçabilitat i els mecanismes de control alimentari?
  • Sap interpretar correctament el consumidor l’etiquetatge?

Experts en anàlisi de mercats i comunicació i representants del sector productor, els consumidors i l’administració analitzen els seus efectes i reflexionen sobre la informació que reben el ciutadans dels aliments que mengen i la gestió de les crisis que afecten a la qualitat i la seguretat alimentària.

On

Sala d'actes Josep Marull. Campus del Mar - UPF

C. Doctor Aiguader, 80

08003 Barcelona

Telèfon 93 552 48 93

Pàgina web