• Imprimeix

Maduració de formatges

 

Quan

Data22.01.2019 - 24.01.2019

Afegeix al calendari de Google

Inscripcions

Podeu inscriure-us-hi a l’Escola de Agrària del Pirineu fins el dia 7 de gener de 2019

Formatge de pasta tova

La maduració del formatge és una de les etapes que més influeix en les propietats organolèptiques del producte final. En aquest curs aprendrem la importància de les condicions de la cava de maduració i les feines que cal fer per a cada tipus de formatge.

També veurem quins són els problemes més habituals en la maduració de formatges i estudiarem les seves causes i possibles solucions. Aprendrem que molts aspectes que es manifesten duran l’estada del formatge a la cava s’han iniciat abans, durant la fase de maduració de la llet, l’escorregut, el premsat, etc.

On

Escola Agrària del Pirineu

Finca de les Colomines , Bellestar

25700 La Seu d'Urgell

Telèfon 973 35 23 58

Correu electrònic

Pàgina web