• Imprimeix

Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis - Barcelona

 

Quan

Data14.01.2019 - 02.04.2019

Afegeix al calendari de Google

Inscripcions

Per les modalitats de matrícula, drets d’inscripció, període d’inscripcions i informació detallada amb el programa complet del curs podeu consultar www.gremicarn.cat

  

Plat elaborat

El curs va dirigit a professionals, principalment joves en actiu, que treballin o que hagin començat a treballar en els darrers anys en petits establiments del sector carni en general o en obradors artesans de carnisseria-xarcuteria, i no disposin dels coneixements tecnològics més elementals relacionats amb les característiques, propietats i manipulació de les carns, l’elaboració dels productes derivats, l’organització del treball i la gestió econòmica i de la producció en aquests petits establiments.

Horaris

Durada del curs: 96 h.

Més informació

Document informatiu  [PDF, 325,04 KB ]

Organitza

Escola Agrària de l'Empordà