• Imprimeix

Joves, digueu la vostra sobre el futur de l’agricultura

El Consell Europeu de Joves Agricultors (CEJA) és la veu de la propera generació dels agricultors a les institucions europees d'Europa.

06/06/2017 12:06
Joves

L'objectiu principal del CEJA és promoure un sector agrícola més jove i innovador a tota la UE 28 i per crear bones condicions de treball i de vida de les persones joves que s'estableixen en l'agricultura i els que ja són "joves agricultors". Actua com un fòrum per a la comunicació i el diàleg entre els joves agricultors i els responsables europeus.

El CEJA es va crear a Roma (Itàlia) el 1958 per les organitzacions que representen als joves agricultors dels sis membres fundadors de la llavors encara Comunitat Econòmica Europea.

Durant dècades el CEJA ha treballat sense descans per dirigir les preocupacions dels joves agricultors cap a les institucions europees i influir en la formulació de polítiques a nivell de la UE. També ha co-organitzat nombrosos seminaris, visites, conferències i és autor de dotzenes d'informes.

Ara proposen i animen que els joves agricultors responguin una enquesta per ajudar a identificar les principals necessitats i problemes que afecten la seva capacitat de construir un sector agrícola sostenible.

Hi ha 21 preguntes, les 9 primeres sobre l’objectiu de l’enquesta i les altres 12 sobre la persona que respon l'enquesta i el seu tipus d’explotació agrària.

Només calen 5 minuts per omplir-la. Totes les respostes són anònimes. I al final de l’enquesta es demana, de manera opcional, l’adreça de correu electrònic per poder optar al sorteig d’un iPad i a rebre els resultats finals de l'enquesta.