• Imprimeix

Agricultura paga l'ajut a la gestió i recuperació de prats de dall de l'any 2017

Aquest dijous s'inicia el pagament. L’import total del pagament és de 744.991,50 €.

11/10/2018 12:10
prat

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació continua efectuant els pagaments del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya PDR.cat2020 complint així amb els compromisos assumits amb els agricultors.

Així el DARP fa efectiu aquest dijous 11 d’octubre el pagament dels imports corresponents a la campanya 2017 de l’ajut a la gestió i recuperació de prats de dall. Aquests ajuts, amb compromisos a 5 anys vista, s’emmarquen dins el PDR.cat2020, amb el cofinançament del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).

L’import total del pagament és de 744.991,50 €.

L’objectiu d’aquesta línia és fomentar la recuperació i conservació dels ecosistemes de prats de dall, amb la finalitat d’aconseguir un mosaic paisatgístic que es traduirà en un increment de biodiversitat. Aquesta mesura inclou la racionalització dels aprofitaments ramaders extensius i semi extensius incentivant el respecte a les càrregues ramaderes, la realització de treballs culturals que garanteixin la conservació dels hàbitats, entre d’altres.

Aquest pagament es farà efectiu a 560 beneficiaris de 11 comarques, i té un impacte sobre 8.118 ha de conreu.

 

 

 

 

L’objectiu d’aquesta línia és fomentar la recuperació i conservació dels ecosistemes de prats de dall, amb la finalitat d’aconseguir un mosaic paisatgístic que es traduirà en un increment de biodiversitat.