• Imprimeix

Actes i jornades organitzades pels grups LEADER pels propers dies

Els grups Leader organitzen i participen en actes, jornades i reunions per a divulgar i donar a conèixer els projectes que desenvolupen en el marc de les seves estratègies de desenvolupament territorial

19/02/2018 14:02
forum joves

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya va seleccionar 11 Grups d'Acció Local (GAL) per a aplicar el desenvolupament local participatiu Leader en el marc del Programa de Desenvolupament Rural (PDR) de Catalunya 2014-2020.

 

Més informació de les actuacions previstes pels propers dies del mes de febrer:

La Cúpula GUSTUM a diferents poblacions

  • 19 i 20 de febrer. Baix Ebre i Montsià
  • 22 i 23 de febrer. Noguera
  • 24 de febrer. Plaça del mercat. Olot
  • 26 de febrer. Oliana
  • 27 de febrer. Puigcerdà

Hora d’inici i durada: de 9:00h a 17:00h.
Organitza: Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la zona Nord Oriental de Catalunya (ADRINOC), amb la col·laboració de l’Associació Leader de Ponent
Iniciativa que s’emmarca dins el projecte de cooperació GUSTUM, liderat per l’Associació Leader de Ponent i participat per tots els Grups d’Acció Local de Catalunya. La CÚPULA GUSTUM és una iniciativa de caire educatiu que vol servir per apropar  als alumnes la producció agroalimentària de l’àmbit rural. L’espai on  es realitza l’activitat consisteix en  una cúpula on, al seu interior, es projecten diferents càpsules amb temàtiques relacionades amb els productes locals de proximitat, per tal de donar-los a conèixer entre els alumnes.
Informació sobre la Cúpula GUSTUM: http://bit.ly/2AT4bIW 

Univers Jove - Descobreix la teva vocació
Data i lloc: 20 de febrer. Ripoll.
Hora d’inici i durada: de 09:00h a 14:00h.
Participa: Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura
L’objectiu del IV Saló de l’Ensenyament del Ripollès és apropar i donar a conèixer l’oferta formativa existent al territori als joves de la zona. La jornada es dirigeix a estudiants d’ESO, Batxillerat, i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior del Ripollès i comarques properes.

4a jornada gastronòmica per promocionar els productes locals de les Garrigues
Data i lloc: 22 de febrer. Escola d’Hosteleria de Lleida. Lleida.
Hora d’inici i durada: de 9:00h a 11:30h.
Organitza: Associació Leader de Ponent
Realització de l’última jornada gastronòmica amb l’objectiu de promoure els productes locals de la comarca de les Garrigues. Serà a càrrec d’un xef de referència de la comarca, Xavier Benet del restaurant “Hostal Benet” de Les Borges Blanques. El curs està adreçat als alumnes de l’Escola d’Hosteleria de Lleida, com a futurs prescriptors dels productes locals. Adreçada als alumnes de l’Escola d’Hosteleria de Lleida.
Programa: http://bit.ly/2BYBp5M 

6è Fòrum de Joves Emprenedors en l’àmbit rural
Data i lloc: 23 de febrer. IES Garrotxa. Olot.
Hora d’inici i durada: de 9:00h a 14:00h.
Participa: Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la zona Nord Oriental de Catalunya (ADRINOC)
El 5è Fòrum de joves emprenedors en l’àmbit rural dóna continuïtat a les altres edicions que ja s’han celebrat, amb més d’un centenar de participants procedents de totes les comarques gironines i d’Osona. Enguany s’organitza amb l’objectiu d’ésser un punt de trobada on els joves emprenedors que vulguin iniciar una activitat puguin aprendre d’experiències iniciades per altres joves que han aconseguit portar la seves idees empresarials a bon port. La sessió està dirigida als joves emprenedors de l’àmbit rural del territori d’ADRINOC.
Programa i inscripcions: http://bit.ly/2CvMPOz