• Imprimeix

Nova jornada sobre la circumscripció econòmica com a instrument de futur per a la fructicultura catalana, entre els actes de PATT per a la setmana vinent

Torna
Divendres, 16 de juny de 2017
 
 
El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya, Carmel Mòdol, participarà el proper dimarts, 20 de juny, a les 21:30 hores, en la presentació de la jornada tècnica ‘Nou instrument per a la fructicultura catalana: la circumscripció econòmica’, que se celebrarà a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Corbins, i que s'inscriu dins del Pla anual de Transferència Tecnològica (PATT) 2017 del Departament.
 
La jornada, que forma part de la campanya informativa adreçada al sector fructícola, pretén aportar informació sobre nous instruments a disposició de la producció i la comercialització, com és el cas de la circumscripció econòmica, que ha de permetre avançar amb la fortalesa necessària per a afrontar el futur amb més mecanismes i més garanties.
 
Dimecres 21 de juny, Carmel Mòdol serà l’encarregat de cloure, a les 14:00 hores, la jornada ‘Cooperació per a la Innovació. Resultats dels Grups Operatius 2015 (sector agrari)’, que es desenvoluparà des de les 10:00 hores, a la Sala d’Actes dels Serveis Centrals del Departament, a Barcelona.
 
Per la seva banda, i també dins del PATT 2017, el director dels Serveis Territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, Ferran Grau, presentarà dilluns vinent, 19 de juny, a les 19:15 hores, la jornada ‘Oportunitats de cultiu ecològic a la Terra Alta’, que tindrà lloc al Casal Municipal d’Horta de Sant Joan.
 
Altres jornades del PATT programades per a la setmana vinent són:
 
Sessió informativa: Manresa, 16 de juny de 2017
Visita tècnica: Bolonya, 20 , 21, 22 de juny de 2017
 
Balaguer, dimecres 21 de juny de 2017
 
Monells, dijous 22 de juny de 2017
 
 
Per a més informació sobre aquestes i altres jornades o seminaris tècnics programats dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) del DARP: http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/formacio-innovacio/dar_transferencia_tecnologica/dar_jornades_tecniques/
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.