• Imprimeix

Aplicació CROMOS (DUN-SIGPAC)

 

L’aplicació CROMOS permet descarregar el document de suport per a la DUN en format cromos paper (PDF) i cromos digital (visor SIGPAC, SHP, KMZ, XLS).  Per accedir a l’aplicació és necessari haver fet la DUN a Catalunya en la campanya anterior. Les dades que es poden consultar són de la Declaració Única Agrària (DUN) de la campanya anterior i la informació SIGPAC de la campanya en curs.

Podeu accedir a l’aplicació tant com a usuari particular com entitat col·laboradora al següent enllaç:

Informació relacionada

Informació relacionada

És un document PDF personalitzat amb les parcel·les de cada explotació. El Departament l’elabora cada any per tal d'informar i facilitar la declaració de la DUN. Les dades no estan disponibles fins a l’inici de la campanya DUN (primera quinzena de Febrer) i que les dades són exclusivament de les parcel·les declarades dins el territori de Catalunya.

Informació relacionada

L'aplicació CROMOS permet consultar i descarregar les dades de l’explotació, ja sigui utilitzant el Visor de SIGPAC o descarregant les dades en format Shapefile (programes de SIG) o en KML de Google Earth. La descàrrega és totalment gratuïta i està pensada per facilitar l’accés a la informació geogràfica qué té el Departament d’Agricultura a fi d’afavorir la millora continua en la gestió i en l’optimització de recursos agraris.

Per a qualsevol problema, dubte o suggeriment, disposeu de la bústia de correu electrònic de CROMOS:

Informació relacionada

Data d'actualització:  14.03.2017