• Imprimeix

Aplicació CROMOS (DUN-SIGPAC)

CROMOS

L'aplicació CROMOS permet descarregar el document de suport per a la DUN en format cromos paper (PDF) i cromos digital (visor SIGPAC, SHP, KMZ, XLS).  

Per accedir a l’aplicació cal haver fet la declaració única agrària (DUN) a Catalunya en la campanya anterior.

Les dades que es poden consultar són les de la DUN de la campanya anterior; i la informació SIGPAC de la campanya en curs.

Podeu accedir a l’aplicació tant com a usuari particular com entitat col·laboradora.

CROMOS paper (pdf)

És un document PDF personalitzat amb les parcel·les de cada explotació. El Departament l'elabora cada any per tal d'informar i facilitar la declaració de la DUN.

Les dades no estan disponibles fins a l'inici de la campanya DUN (primera quinzena de febrer) i són dades només de les parcel·les declarades dins el territori de Catalunya.

Cromos digitals (Visor SIGPAC, SHP, KMZ i XLS)

L'aplicació CROMOS permet consultar i descarregar les dades de l’explotació, ja sigui utilitzant el Visor de SIGPAC o descarregant les dades en format Shapefile (programes de SIG) o en KML de Google Earth.

La descàrrega és totalment gratuïta i està pensada per facilitar l’accés a la informació geogràfica que té el Departament d’Agricultura a fi d’afavorir la millora continua en la gestió i en l’optimització de recursos agraris.

Més informació

Per a qualsevol problema, dubte o suggeriment, disposeu de la bústia de correu electrònic de CROMOS: cromos.daam@gencat.cat

 

 

Data d'actualització:  12.02.2018