• Imprimeix

Ajut associat als cultius proteics

20180 - 20180_Ajut associat als cultius proteics Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació agricultura

L'objectiu és contribuir a l’autonomia alimentària del sector ramader basada en els cultius d’alt contingut proteic amb destinació a la seva utilització en alimentació animal.

Llegiu-ne més
  • Termini ordinari: de l’1 de febrer al 30 d'abril del 2018.
  • Termini extraordinari amb penalització: de l'1 al 25 de maig del 2018.

A productors dels següents conreus proteics, amb destinació a l’alimentació animal:

  • Proteaginoses: pèsols, faves, tramussos dolços. 
  • Lleguminoses: veces, erbs, guixes, fenigrec, garlanda, alfals (només en secà), trepadella, enclova, sulla. 
  • Oleaginoses: gira-sol, colza, soia, camelina i càrtam.
Què necessiteu fer?

Data actualització 08.02.2018