• Imprimeix

Declaració de comercialització de fusta i derivats

20523 - 20523_Declaracio de comercialitzacio de fusta i derivats Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació agricultura

Es requereix que els agents presentin una declaració responsable davant l’autoritat competent, amb relació als productes i derivats de la fusta que s’han posat per primera vegada al mercat de la Unió Europea.

 

Llegiu-ne més

Aquesta declaració es pot presentar entre el 2 de gener i el 31 de març, amb caràcter anual i amb relació a les dades de l’exercici anterior.

 

Als agents (persones físiques o jurídiques) que posen fusta o derivats de la fusta per primera vegada al mercat de la Unió Europea, d’acord amb l’Annex III del Reial decret 1088/2015, de 4 de desembre, per assegurar la legalitat de la comercialització de fusta i productes de la fusta. 

Els agents poden ser propietaris forestals, rematants, indústries forestals o empreses, d’acord amb la classificació de l’Annex II del Reial decret 1088/2015, de 4 de desembre, per assegurar la legalitat de la comercialització de fusta i productes de la fusta.

Què necessiteu fer?

Data actualització 02.01.2018