• Imprimeix

Ajuts per la paralització temporal d'activitats pesqueres (modalitat arrossegament i encerclament)

21307 - 21307 Ajuts per la paralitzacio temporal activitats pesqueres modalitat arrossegament encerclament Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació agricultura

L'objectiu és subvencionar la paralització temporal d'activitats pesqueres en les modalitats de pesca d’arrossegament i encerclament aprovades per Conferència Sectorial del juliol de 2017 efectuades durant els anys 2016 i 2017.


Es convoquen els ajuts als armadors d’embarcacions pesqueres amb port base a Catalunya i els ajuts per als pescadors de les embarcacions afectades per aquesta paralització temporal.

Llegiu-ne més

Termini per presentar les sol·licituds: del 4 de gener al 5 de març de 2018, ambdós inclosos.

Podran ser beneficiaris dels ajuts per paralització temporal de l’activitat pesquera els armadors o els pescadors que compleixin els requisits següents en el moment de presentar la sol·licitud.

  1. Els armadors d’embarcacions pesqueres que estiguin registrats com a actius en el Registre general de la flota pesquera i hagin dut a terme una activitat pesquera de, com a mínim, 120 dies naturals al mar, durant els dos anys civils anteriors a la data de presentació de la sol·licitud d'ajut.
  2. Els pescadors que hagin treballat al mar com a mínim 120 dies naturals durant els dos anys civils anteriors a la data de presentació de la sol·licitud d'ajut, a bord d'una embarcació pesquera afectada per la paralització temporal.
Què necessiteu fer?

Data actualització 03.01.2018