• Imprimeix

Permís de pesca en zona controlada i competicions esportives

8363 - 8363_Permis de pesca en zona controlada i competicions esportives Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació agricultura

Per pescar en una zona de pesca controlada (ZPC), a part de disposar de la llicència de pesca vigent, s'ha d'estar en possessió del corresponent permís de pesca. En cas que la ZPC disposi d'un número màxim de permisos diaris i aquests ja s'hagin expedit, no es podrà obtenir el permís. Podeu consultar el llistat de zones de pesca controlada a l'apartat "Classificació dels trams pel que fa a la pesca i les repoblacions " al web de Pesca continental.

Les Societats de Pescadors que vulguin realitzar competicions esportives en una zona de pesca controlada  ho han de sol·licitar prèviament a la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting. Un cop aprovades per la Direcció General de Forests podran obtenir el corresponent permís a l’apartat “Pagament, consulta i reimpressió de permisos per a competicions esportives”
Els participants de competicions esportives tenen prioritat d’ús de les zones de pesca controlada. En cas que l’Àrea de Pesca Continental ho consideri necessari, es pot bloquejar l’emissió de permisos als ciutadans en cas de realització de competicions amb un alt nombre de concursants. En aquest cas, el dia/es de pesca en concret no estarà/n disponible/s  per la resta de pescadors.

Llegiu-ne més

A aquelles persones que vulguin pescar en una ZPC i que compleixin els requisits necessaris per obtenir-lo i a aquelles societats de pescadors que vulguin realitzar competicions en zones de pesca controlada.

Què necessiteu fer?

Data actualització 06.08.2018