• Imprimeix

Programes de consum de fruita i de llet. Adscripció centres educatius curs 2018/2019

9474 - 9474_Participació dels centres educatius al Pla de consum de fruites i hortalisses Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació agricultura

És la sol·licitud d’adscripció als programes de fruita i de llet del curs 2018/2019 per als centres educatius.
Permet als centres educatius públics i privats que imparteixin 2n cicle d'educació infantil i primària rebre gratuïtament fruita i llet per al consum dels nens/nenes a l’hora d’esmorzar o berenar dins del recinte escolar. La llet també poden sol·licitar-la els centres de 1r cicle d’educació infantil.
L’acceptació de les sol·licituds està associada a la convocatòria dels ajuts a la promoció i distribució de fruita i hortalisses i de llet a les escoles. En cas de no poder atendre totes les sol·licituds es donarà prioritat als centres educatius considerats pel Departament d’Ensenyament com a centres de màxima complexitat; després, als que ja hagin participat en els programes i hagin complert amb les obligacions establertes dins d’aquests; s'atendrà primer els de titularitat pública, en segon lloc els privats concertats i en darrer lloc els privats no concertats.
Els centres educatius també podran sol·licitar la participació en els tallers sobre hàbits de consum saludables que organitzarà el DARP. 

Llegiu-ne més
  • Termini: Per interrupció de funcionament de la Seu l’últim dia de la convocatòria, el 3 de juliol de 2018, el termini s’amplia durant els tres dies hàbils consecutius, fins al 6 de juliol de 2018

     

Programa escolar de fruita: als centres educatius públics i privats de Catalunya amb alumnes de 2n cicle d'educació infantil i qualsevol cicle de primària.

Programa escolar de llet: als centres educatius públics i privats de Catalunya amb alumnes de 1r i 2n cicle d'educació infantil i qualsevol cicle de primària.

 

Què necessiteu fer?

Data actualització 03.07.2018