• Imprimir

Iniciatives contra el malbaratament alimentari, la setmana vinent dins del PATT 2017

Volver
Viernes, 24 de noviembre de 2017
El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya, Carmel Mòdol, participarà el proper dilluns, 27 de novembre, a les 9:30 hores, en la presentació de la jornada tècnica ‘Iniciatives per a la reducció del malbaratament al sector agroalimentari’, organitzada pel Departament, amb la col·laboració de la Institució Catalana d'Estudis Agraris, de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació i de l’Institut d’Estudis Catalans, que se celebra a la seu d’aquest, a Barcelona, i que s’inscriu dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) del DARP.
 
El Departament promou la prevenció del malbaratament a Catalunya i, especialment, en els seus àmbits de treball. I és que un terç de la producció global d’aliments es desaprofita i es malbarata generant greus impactes socials, ambientals i econòmics. El malbaratament es produeix en totes les fases de la cadena alimentària, des de la producció primària fins a les llars, i s’associa a una gran diversitat de causes. Això fa imprescindible la implicació de tots els agents en la seva anàlisi i la resolució.
 
Així, la sessió de dilluns vinent contribuirà a la presentació d’experiències i a l’articulació de xarxes de col·laboració per a implantar estratègies i mesures concretes que aportin solucions als operadors de la cadena alimentària.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.